Obavijest za učenike putnike – VAŽNO!!

Pozivamo učenike koji su u školskoj godini 2015./2016. ostvarivali pravo na sufinancirani, odnosno financirani prijevoz da do 10. lipnja 2016. godine dostave tražene podatke prijavom uz pomoć AAI korisničkoga računa na adresi https://app.mzos.hr/sufinanciranjePrijevoza/.

U Sustav prijevoz učenika dopuštena je prijava onim korisnicima (učenicima) koji u AAI sustavu imaju pod atributom „Temeljna povezanost s ustanovom“ dodijeljenu vrijednost „UČENIK“. Upute za pristup aplikaciji nalaze se u samome Sustavu i na adresi https://app.mzos.hr/sufinanciranjePrijevoza/Content/upute/Upute_prijevoz.pdf

Učenici su dužni prema gore navedenim uputama dostaviti:

Osobni identifikacijski brojevi (OIB) članova kućanstva redovitih učenika srednjih škola koji su u školskoj godini 2015./2016. ostvarivali pravo na prijevoz.

Članovima kućanstava smatraju se osobe koje zajedno žive i podmiruju troškove života bez obzira na srodstvo. Učenik se ubraja u ukupan broj članova kućanstva. Osobe koje ne žive na istoj adresi prebivališta kao učenik/ca ne računaju se u članove kućanstva.

Učenici koji nemaju AAI korisničku oznaku (Carnet) moraju se javiti nastavnici Sanji Lasić.

Ispis završne ispunjene elektroničke prijave, koji su potpisali roditelj/skrbnik te učenik/ica, dostavlja se u školu do 10. lipnja 2016. godine do 13:00 sati. (donijeti razredniku ili bilo kojem nastavniku u zbornicu.)

Molimo roditelje/skrbnike da zajedno sa svojim učenikom/icom pravodobno unesu podatke u tablicu!

Skip to content