Istraživački rad naših učenika osvojio 2. mjesto na Državnoj smotri u Zadru 5. i 6. listopada 2016.

1

Pod mentorstvom nastavnika Krunoslava Biberovića, Ivane Drobine Truntić i   Sanje Malević, istraživanje su proveli i rad izradili učenici Barbara Damjanović i Matej Ivić iz 2. PT2 razreda.

Povjerenstvo za ocjenjivanje istraživačkog rada između 27 pristiglih radova izdvojilo je 11 vrlo vrijednih  istraživačkih radova izvedenih u programu učeničke zadruge.

Učenici su izložili rezultate istraživačkog rada petnaest minutnom prezentacijom i skraćenim prikazom svog rada na  posteru i nakon vrednovanja povjerenstva za istraživačke radove nagrađeni  su odličnim drugim mjestom.

2

Rad pod nazivom Utjecaj hotela za kukce na populacije štetnika na biljkama rezultat  je istraživanja tijekom 2015. i 2016. godine u biovrtu i plastenicima škole.

Napravili  smo od prirodnih materijala hotele za kukce koji služe za prezimljavanje  korisnih kukaca, privukli u hotele bubamare koje se hrane biljnim ušima na biljkama u plasteniku   i ustanovili  pomoću žutih kontrolnih ploča znatan pad broja lisnih uši 2016. g u odnosu na prethodnu“  saznajemo od nagrađenih  učenika Barbare i Mateja.

Čestitamo našim dragim učenicima i dragim mentorima na ovom odličnom uspjehu! 😀

5

3

4

Skip to content