Posjetili smo prijateljsku Srednju stručnu školu iz Crvenke

unnamed

Na poziv ravnatelja Srednje stručne škola Crvenka, Nedeljka Kukića, delegacija naše škole, u sastavu Mirko Ćurić, Ljiljana Ćališ, Vjekoslav Bunjevac, Božidar Raguž-Lučić, Marija Katilović, Zvjezdana Bogdan i učenice 3. K razrednog odjela Matea Crnković i Ankica Svijetlić  sudjelovala je na svečenom obilježavanju Dana zdrave hrane u Crvenki (Republika Srbija) 21. listopada 2016. godine.

unnamed-2

Škola se predstavila prigodnim izložbenim prostorom na kojem su predstavljeni proizvodi prehrambene struke. Osim sudjelovanja u obilježavanju Dana zdrave hrane, domaćini su nas odveli na razgledanje 15 miljuna eura vrijednog Vjetroparka pored Crvenke, a potom i u Tehničku školu Mihajla Pupina gdje smo se upoznali s radom solarne električne elektrane smještena na krovu Škole. U Srednjoj stručnoj školi Crvenka održan je radni sastanak predstavnika dvije škole na kojoj je dogovorena daljnja suradnja na međunarodnim projektima iz područja prehrane, poljoprivrede i kulturnih aktivnosti.

fotografija-2

Međuškolski susret završio je prigodnom svečanom akademijom učenika Srednje stručne škole Crvenka, nakon koje je uslijedio prigodni domjenak i ugodno druženje.

Zahvaljujemo našim dragim prijateljima iz Crvenke na ugodnom i lijepom druženju i gostoprimstvu i veselimo se Vašem dolasku i posjeti prigodom obilježavanja 130. godina naše Škole, 20. siječnja 2017. godine. 🙂
unnamed-1
unnamed-4
Skip to content