U našoj školi održana šesta po redu priredba Pokaži što znaš

mel_2301

U petak 02. prosinca 2016. godine u našoj školi je održana šesta po tradicionalna priredba Pokaži što znaš u kojoj učenici pokazuju svoje talente.

I ove je godine program bio zaista zanimljiv, jer je bilo dosta učenika koji su nam predstavili ono čime se bave u slobodno vrijeme. Učenik 2. K razreda Karlo Šimundić prezentirao je Beatbox, što je mnogima bilo iznimno zanimljivo, a učenica Mia Molnar, 2.K otpjevala nam je i jednu pjesmu, čime je pokazala svoj veliki glazbeni talent.

mel_2312

Učenici Ivan Igalac 4.TM i Franjo Josip Krnić su otplesali breakdance uz pratnju DJ-a Marina Tomušića iz 2.TM. Matej Imrović 1.RT izveo nam je solo točku na akustičnoj gitari, a učenici Bruno Arlović 1.TM, Stjepan Kolić 4.PT1 i Mislav Ćeliković 3.EL/ST svirali su na harmonici.

mel_2335

Ivan Barišić iz 2.F svirao je bubnjeve uz pratnju školskog tamburaškog sastava. Učenik 1.PT2 razreda pjevao je i svirao na klavijaturama. Posebna gošća iz OŠ „V.Nazor“ Dora je svirala obou i jedina je osoba u našem gradu koja svira taj instrument. Kao šećer nakraju nastupio je svima nam dobro poznat školski tamburaški bend.

Čestitamo i zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima koji su sudjelovali u programu i pokazali nam svoje vještine i sposobnosti. 🙂

mel_2297

mel_2338

mel_2308

mel_2322

mel_2349

Skip to content