MOOC Moodle

Kolegice i kolege,

sljedeći tjedan ćemo dogovoriti termine za prijavu (u Office365 i CSUED) svih nastavnika koji nisu sigurni u svoje CARNet podatke dobivene od Sanje Lasić (u vrijeme kad ste počeli raditi u školi), odnosno identitet u sustavu AAI@EduHr.

Provjeru podataka  obavit će kolegica Henrieta Matković, kao zamjenik Administratora imenika-pripremite svoje OIB-e. Taj dan treba ponijeti i svoja zadužena računala, jer ćete na njih zalijepiti inventurnu naljepnicu, kao dio evidencije opreme, još uvijek u vlasništvu CARNeta. Kolega Ivan Brtan je zadužen za taj dio, kao Administrator resursa.

Nakon toga ćemo formirati nekoliko skupina (2-3, po potrebi) nastavnika , u kojima će se naći preostali  nastavnici, koji nisu dio e-tima – njih također treba prijaviti u Office 365, te CSUED. Edukacija u projektu e-Škole moguća je samo na taj način. O točnim terminima bit ćete obaviješteni pravovremeno.

U prilogu je dokument s uputama za prijavu online tečaja MOOC Moodle, koji uskoro počinje, i bit će namijenjen svim nastavnicima, sudionicima projekta.

 

 

Skip to content