Valentinovske radionice

Drugu godinu zaredom u Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata organizirane su radionice prigodom međunarodnog Dana zaljubljenih koji se slavi 14. veljače.

Na radionicama su učenici različitih struka i zanimanja zajedno sa svojim nastavnicima pokazali kako napraviti srce i kutiju pomoću origami tehnike, straničnike (bookmarks) u obliku srca i plastificirane straničnike, ruže od krep-papira, svijeće u obliku srca…

Zaljubljeni parovi pozirali su učenicima fotografima, a mališani iz vrtića ‘Zvrk’ zabavili su se izradom čestitki za svoje roditelje.

Ne smijemo zaboraviti ni učenike kuhare i pekare naše škole koji su zajedno sa svojim nastavnicama pripremali slatke zalogajčiće te time svima izmamili osmijeh na lice.

Na radionicama su nam se pridružile i nastavnice iz Ekonomske škole ‘Braća Radić’ iz Đakova koje su ocrtavale tanjure i izrađivale maštovite straničnike .

Također su se priključile i nastavnice iz Osnovne škole ‘Vladimir Nazor’ iz Đakova te su nas sa svojim učenicima naučile kako napraviti prekrasan poklon za Valentinovo – magnetiće napravljene od drvene podloge, čavlića i vune.

Vidimo se i sljedeće godine!

Skip to content