Naši učenici osvojili 1. i 2. mjesto na Međužupanijskom natjecanju iz AutoCAD-a

Tehnička škola iz Slavonskog Broda i ove je godine bila domaćin Međužupanijskog natjecanja iz CNC tehnike glodanja i tokarenja, te Dizajniranja pomoću računala AutoCAD i CATIA.

Natjecanje je otvorila v.d. pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, šport i kulturu Anica Vukašinović naglasivši podršku Županije strukovnom obrazovanju i kompetencijama učenika u novim tehnologijama.

Natjecanje je održano 24.2.2017. u prostorima Centra za nove tehnologije u Tehničkoj školi Slavonski Brod.

Natjecali su se učenici predstavnici šest županija ovog dijela Hrvatske (Sisačko-moslavačka, Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Osječko-baranjska, Vukovarsko- srijemska  i Brodsko-posavska županija).

Naši učenici 4. RT razrednog odjela Krešimir Petričević i Mario Narančić, uz mentorstvo nastavnika Dragana Marića osvojili su prvo i drugo mjesto na Međužupanijskom natjecanju u kategoriji Dizajniranje pomoću računala AutoCAD te su se svojim rezultatom ostvarili plasman i na Državno natjecanje u istoj kategoriji.

Čestitamo našem dragom učeniku Krešimiru Petričeviću na osvojenom 1. mjestu, našem dragom učeniku Mariju Narančiću na osvojenom 2. mjestu, kao i našem dragom mentoru Draganu Mariću na lijepom i zasluženom rezultatu te im želimo puno uspjeha na Državnom natjecanju! 🙂

Skip to content