Rezultati istraživanja „Jačanje kapaciteta komore i partnera za pomoć malim i srednjim poduzećima za uključivanje u naukovanje”

Naša škola je, kako smo ranije izvijestili, izabrana za sudjelovanje u istraživanju u sklopu Erasmus+ Cap4App projekta pod nazivom „Jačanje kapaciteta Hrvatske gospodarske komore za pomoć malim i srednjim poduzećima aktivnim u području naukovanja, ali i kao podrška onima koji će tek započeti s učenjem na radnom mjestu i jačanje partnerstva s tijelima nadležnima za strukovno obrazovanje“.

Anketiranju se odazvalo 691 poduzeće, 119 škola i 5 Ureda županijske uprave za obrazovanje. Nositelj projekta je Hrvatska gospodarska komora, a partneri su Austrijska gospodarska komora, Sveučilište u Zadru, Obrtnička komora Zagreb, Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe i Hrvatski zavod za zapošljavanje. Stigli su rezultati istraživanja koje će biti podloga za daljnju raspravu, konferencije i zaključke koji imaju za cilj unaprijediti strukovno obrazovanje u Republici Hrvatskoj. Rezultate možete pogledati u privitku ovoga teksta.

Izvješće o istraživanju Cap4App 

Skip to content