Projekt: Darujmo osmijeh

Za vrijeme proljetnih praznika učenici 3. M/P/K razreda, u zanimanju pekar, u pekarskom su praktikumu pekli sitne kolače i uskrsne pogače u sklopu projekta Darujmo osmijeh. Svoje proizvode prodavali su na đakovačkom korzu u subotu 15. travnja 2017. godine s ciljem prikupljanja materijalnih sredstava za udrugu CRVENI NOSOVI-klaunovidoktori.

Misija, motivacija i nagrada CRVENIH NOSOVA – klaunovadoktora je donijeti osmijeh i životnu radost tamo gdje su prisutni tuga, strah i bol. CRVENI NOSOVI pružaju psihosocijalnu podršku ljudima koji su bolesni, nemoćni i pate, prvenstveno djeci na liječenju u bolnicama, pomoću humora i životne radosti.

Cilj nam je da CRVENI NOSOVI – klaunovidoktori posjete naš Dom za starije i nemoćne u Đakovu i Udrugu Neven i daruju osmijeh onima kojima je doista potreban.

Naš projekt podržali su mnogi stanovnici đakovštine kupujući naše pekarske proizvode na štandu te im se ovim putem iz sveg srca zahvaljujemo.

U realizaciji projekta „Darujmo osmijeh“ sudjelovali su učenici 3. K razrednog odjela, učenici 1. M/P/MPM u zanimanju pekar te učenici 3. razreda pekarske struke Lovren Bubnjić, Josipa Mačinković, Pamela Jelenić, Ivan Guljašević, Dalibor Lozančić i Milan Urban.

Voditeljica projekta je nastavnica Maja Breulj, kojoj su podršku i pomoć u realizaciji pružile i nastavnice Sanja Hajduković, Marija Batori, Marija Katilović, Nevenka Kokalović, Mirjana Klepo i Mihaela Tosenberger-Andrić.

Svaka čast ekipa! 😀

Kako je to sve bilo, možete pogledati na fotografijama. 🙂

Skip to content