Đakovo Expo Zlatne ruke

Naša škola sudjelovala  je kao suorganizator 9. Međunarodnog sajma poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo Zlatne ruke na sajmištu u Piškorevcima 28. i 29. travnja 2017. Cilj je Sajma njegovanje i promicanje bogate poljoprivredne tradicije kao i očuvanje starih zanata Đakova i Đakovštine.

Najvažniji dio za našu školu na Sajmu bilo je predstavljanje učeničkih zadruga strukovnih škola iz Iloka, Vukovara, Vinkovaca, Našica i Đakova. Mladi zadrugari pokazali su svoju kreativnost, inovativnost i poduzetnički duh kroz predstavljanje i prodaju proizvoda. Sajam je imao i nekoliko edukativnih radionica. Najzanimljiviji su bili „klinci“ iz đakovačkih vrtića i učenici razredne nastave iz Piškorevaca u crtanju šokačkog veza po papiru koju su vodili naši učenici soboslikari. Bili su pravi edukatori malim umjetnicima iz đakovačkih vrtića.

Posebna atrakcija Sajma bio je festival čokolade. Učenici i nastavnice iz Srednje strukovne škole iz Našica te učenici i nastavnice naše škole čokoladnim su delicijama uveselili mnoge. Ako ste bili na Sajmu, bravo! Ako niste, može vam biti žao i zato vas već sada pozivamo za sljedeću godinu. Vidimo se dogodine!

Šokački vez na papiru

Radionica s đakovačkim vrtićarcima

Festival čokolade

Čokolada izbliza

 

Vidimo se dogodine!

Skip to content