Naš učenik Krešimir Petričević osvojio 2. mjesto na Državnom natjecanju učenika strojarske struke, a Mario Narančić 9. mjesto

U Strojarskoj tehničkoj školi Fausta Vrančiča u Zagrebu završeno je u petak, 28. travnja 2017., Državno natjecanje učenika strojarskih zanimanja.

Našu školu predstavljala su dva učenika koja su plasirala kroz županijska i međužupanijska natjecanja: Krešimir Petričević i Mario Narančić, a mentor im je bio nastavnik Dragan Marić čiji su učenici u zadnjih nekoliko godina dva puta osvajali i titule državnih prvaka, a svake godine redovito naši učenici, uz mentorstvo nastavnika Dragana Marića, budu među prva tri mjesta u Hrvatskoj. Obojica učenika su učenici 4. RT razreda u zanimanju Računalni tehničar za strojarstvo.

Natjecali su se u konkurenciji Dizajniranje računalom AutoCad i ostvarili odlične rezultate.

Krešimir Petričević osvojio je sjajno 2. mjesto u Republici Hrvatskoj, a za samo 2 i pol boda mu je izmaklo prvo mjesto koje je osvojio Matija Dananić iz škole domaćina. Mario Narančić osvojio je deveto mjesto u Hrvatskoj u istoj konkurenciji.

I ovaj rezultat pokazao je kvalitetan rad nastavnika i učenika naše škole, koji su nakon dva treća mjesta u Lijepoj našoj ove godine, u zanimanjima zidar i frizer, dobili i viceprvaka Hrvatske u zahtjevnoj disciplini dizajniranja računalom.

Čestitamo našim dragim učenicima Krešimiru i Mariju, kao i našem dragom mentoru Draganu na ovom izvrsnom uspjehu! Svaka čast dečki! 🙂

Skip to content