Uspješni smo i na Županijskoj smotri Učeničkih zadruga

Učenička zadruga naše Škole uspješno se predstavila na Županijskoj smotri učeničkih zadruga u Osijeku. Iako je ove godine u konkurenciji srednjih škola pobijedila škola iz Đurđenovca, naša škola predstavljat će Osječko-baranjsku županiju na Državnoj smotri koja će se održati tijekom listopada 2017. u Zadru.
Smotra učeničkih zadruga Osječko-baranjske županije održana je u Osnovnoj školi Franje Kežme u Osijeku. Našu školu predstavljali su učenici Mislav Tadić i Ana Pitinac te mentori Zvjezdana Bogdan, Marija Katilović i Dubravka Scharmitzer.
Tema ovogodišnjeg izložbenog prostora bila je “Voltolinijevim stopama”, a predstavljeni su proizvodi zadruge nadahnuti motivima oslika đakovačke katedrale Josipa Voltolinija, ali i njegovim radovima u Splitu i Sarajevu.
Na Smotri je sudjelovalo oko trideset zadruga osnovnih i srednjih škola, a učenička zadruga “Strossmayer” bila je jedina s područja Đakova i Đakovštine.
Čestitamo našim dragim učenicima i nastavnicima na ovom lijepom uspjehu te im želimo puno uspjeha i na Državnoj smotri. 🙂
Skip to content