Projekt Darujmo osmijeh – ostvaren cilj

Nedavno smo pisali o vrijednim rukama naših učenika koji su za vrijeme proljetnih praznika naši učenici bili su iznimno vrijedni kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve u sklopu projekta Darujmo osmijeh.

Voditeljica projekta je nastavnica Maja Breulj, kojoj su podršku i pomoć u realizaciji pružile i nastavnice Sanja Hajduković, Marija Batori, Marija Katilović, Nevenka Kokalović, Mirjana Klepo i Mihaela Tosenberger-Andrić.

Naš cilj se i ostvario 05. svibnja 2017. godine,  kada smo u naš grad, točnije u Dom za starije i nemoćne i u Udrugu Neven doveli Udrugu Crveni nosove – klaunovidoktori.

Misija, motivacija i nagrada CRVENIH NOSOVA – klaunovadoktora je donijeti osmijeh i životnu radost tamo gdje su prisutni tuga, strah i bol. CRVENI NOSOVI pružaju psihosocijalnu podršku ljudima koji su bolesni, nemoćni i pate, prvenstveno djeci na liječenju u bolnicama, pomoću humora i životne radosti.

Učenici 2. D/M/P razrednog odjela zajedno s nastavnicom Majom Breulj i defektologinjom Ivanom Petanjek prisustvovali su aktivnostima u Udruzi Neven. Ne možemo riječima opisati koliko je bilo prisutno iskrenog osmijeha, sreće i zadovoljstva, ali pokušat ćemo barem malo dočarati fotografijama. 🙂

 

 

Skip to content