Dani otvorenih vrata naše škole

U četvrtak 11. svibnja 2017. godine u našoj školi smo održali već tradicionalne dane otvorenih vrata kada nas je posjetilo petnaestak osnovnih škola s nastavnicima i roditeljima i više od 200 učenika osmih razreda.

Učenicima se kroz razne prezentacije, radionice, degustacije proizvoda koje su pripremili učenici naše škole, obilaske raznih radionica s praktičnim demonstracijama, obilaskom plastenika i praktikuma bila predstavljena zanimanja koje naša škola nudi te smo na taj način željeli učenicima pomoći u odabiru svog budućeg zanimanja i prepoznavanja sklonosti prema određenom zanimanju.

Također smo za naše drage učenike osmih razreda pripremili i jednu nagradu igru; učenici su se fotografirali pored stare slavonske kuće, a komisija sastavljena od učenika i nastavnika naše škole odabralo je najotkačeniju fotografiju tako da je glavnu nagradu i selfie štap osvojio učenik Josip Hajduković iz OŠ Ivan Goran Kovačić te mu i ovim putem čestitamo! 🙂


Zahvaljujemo svim osnovnim školama, učenicima i roditeljima koji su nas posjetili te im želimo puno uspjeha pri odabiru svog budućeg zanimanja.

Skip to content