Pobijedili smo na 5. Utrci mladih u Ptuju (Slovenija)

U srijedu 17. svibnja 2017. godine naša Škola sudjelovala je u petoj Utrci mladih u slovenskom gradu Ptuju pod pokroviteljstvom slovenske mreže UNESCO škola, u organizaciji Gimnazije Ptuj. Ukupno je sudjelovalo više od 2000 natjecatelja iz nekoliko država (Slovenije, Hrvatske, Mađarske i Italije) različitih dobnih skupina, od vrtića i osnovnih škola do srednjih škola i profesora.

Iako su ciljevi najprije promocija zdravog života, suradnja među mladima i borba protiv dopinga, a sami rezultati nisu u prvom planu, vrijedi spomenuti sjajan uspjeh naših učenika pod voditeljskom palicom profesorice Rolande Takač-Lončarić:

Hrvoje Dragić (2.EL razred) pobijedio je u svojoj dobnoj skupini u kojoj se natjecalo više od 1000 trkača i time ponovio prošlogodišnji uspjeh osvojivši ponovno 1. mjesto !!!

Josip Brlošić (3.PT1) osvojio je 4. mjesto na 2600 metara u konkurenciji 3. i 4. razreda srednjih škola,  Borna Blažeković (4.PT) je u istoj konkurenciji osvojio 5. mjesto. 

Profesor Branimir Popović također je sudjelovao u utrci u kategoriji nastavnika i na taj način dao podršku mladima u ovoj hvale vrijednoj utrci. Među stotinjak nastavnika, naš profesor osvojio je 3. mjesto.

Ovim putem čestitamo kolegama iz Ptuja na sjajnoj organizaciji i veselimo se ponovnom dolasku iduće godine.

Zahvaljujemo i našem dragom vozaču profesoru Alenu Rajzlu čije su nas sigurne ruke vodile k ovom rezultatu. 🙂

Također, ovim putem čestitamo i našim dragim učenicima te im želimo puno uspjeha i u sljedećim utrkama!

Svaka čast dečki! 🙂

Skip to content