Valentinovo (ST. VALENTINE’S DAY) u našoj školi

I ove smo godine mnoštvom radionica obilježili Valentinovo – Međunarodni dan ljubavi, Dan zaljubljenih, koji se u cijelom svijetu slavi 14. veljače.

Na radionicama koje su se odvijale dijelom u školskoj knjižnici, a dijelom u holu naše škole, sudjelovali su učenici i nastavnici Srednje strukovne škole, Ekonomske škole Braća Radić te Osnovne škole “Vladimir Nazor”.  Po prvi put pridružile su nam se i djelatnice Gradske knjižnice Đakovo sa svojom radionicom, a u posjet su nam, kao i prethodne godine, došli vrtićarci Dječjeg vrtića Zvrk.

Na radionicama smo izrađivali čestitke, straničnike, licitarska srca, ruže/cvijeće, narukvice, omotnice, pisma s ljubavnim porukama … Ukrasili smo i školski pano, igrali se igricom “Memory”, rješavali  križaljke… Sve u duhu Valentinova!

Nikako ne smijemo zaboraviti da su vrijedne ruke naših nastavnika i učenika priredili kolačiće i zdrave koktele da se malo okrijepimo tijekom „napornog“ posla, a naši učenici fotografi sve su zabilježili svojim foto-aparatima.

 

Skip to content