Sudjelovali smo na 23. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2018.

Ovogodišnji 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2018., održan je od 23.-25. veljače u Virovitici.

Odazvali smo se pozivu Turističke zajednice Grada Đakova, zajedno s Gradom Đakovom te bili jedan od sudionika koji su prezentirali svoje proizvode na ovom sajmu.

Unatoč hladnom vremenu sajam je posjetilo 27800 posjetitelja, a o broju izlagača i veličini samog sajma zasigurno govori činjenica da je sudjelovalo 29 država, uz nazočnost brojnih ministara i predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića.

Zajedno sa Državnom ergelom Đakovo, Udrugom kulinara Đakovački kulin, Mini siranom Perić na zajedničkom izložbenom prostoru s ponosom smo predstavili proizvode našeg Đakova.

Brojni posjetitelji degustirali su proizvode đakovačkih obrtnika, ali i naše Haibelove praline, sireve i ostale proizvode iz projekta „Sjeti se Slavonije“ uz prezentaciju voditeljice naše Učeničke zadruge „Strossmayer“ Zvjezdana Bogdan.

Mogla su se ovdje sresti poznata lica đakovačkih poduzetnika i obrtnika, a posebnu pozornost našem izložbenom prostoru dao je župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić pohvalivši naše proizvode.

Skip to content