Naš festival čokolade na Đakovo Expo Zlatne ruke 2018

U organizaciji Grada Đakova, Univerzala i Turističke zajednice grada Đakova 4. i 5. svibnja u zatvorenoj jahaonici Državne ergele održan je deseti,  jubilarni Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo Zlatne ruke 2018.

Vrijedni obrtnici, mali poduzetnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i škole, izložili su svoje proizvode. Tijekom dva sajamska dana posjetitelji su mogli vidjeti izložbu alata i strojeva, uživati u predavanju agrarnih stručnjaka tradicijskih zanata i suvremenih obrta, te prezentaciji strukovnih zanimanja.

Posebnu pozornost privukao je Festival čokolade u organizaciji naše škole koja je brojnim posjetiteljima priredila kušanje najfinijih slastica od čokolade i tako oduševila svojim umijećem sve prisutne. U pripremi slastica sudjelovali su učenici agroturističkog smjera, kuhari, pekari i mesari, te profesorice prehrambenog aktiva.

Nadamo se da smo svojom aktivnošću pokazali bogatstvo Slavonije u pripremi slastica i na najbolji mogući način promovirali zanimanja naše škole. 🙂

Skip to content