Europski tjedan sporta – našim učenicima predstavio se Kickboxing klub Blitz iz Đakova

U srijedu 26. rujna 2018. godine u sklopu Europskog tjedna sporta, našu školu posjetili su članovi đakovačkog Kickboxing kluba Blitz. Trener kluba i profesor kineziologije Danijel Šimundić, u dogovoru s profesoricom Rolandom Lončarić-Takač, s dvojicom svojih najboljih boraca i našim bivšim učenicima, proslavljenim đakovačkim borcima i hrvatskim reprezentativcima Lukom Jamanom i, više puta nagrađivanim najboljim sportašem grada Đakova, Andrejom Kedvešom, predstavili su na zanimljiv i demonstrativan način našim učenicima svoj klub, način rada, prikazali najbitnije stvari vezane za kicboxing i održali prezentaciju borilačkog sporta.

U  prezentaciji ovog borilačkog sporta pokazivali su osnovne tehnike kickboxinga kroz rad u parovima, te  udarce na fokuserima, a na kraju prezentacije u udarcima nožnim tehnikama okušali su se i neki učenici naše škole. Tijekom demonstracije učenici su s velikom zainteresiranošću pratili svaki potez naših boraca te pozdravljali velikim pljeskom.

Inače, spomenimo da se dvojica đakovačkih boraca upravo spremaju za Europsko prvenstvo u Bratislavi, gdje će sredinom 10. mjeseca nastupiti s reprezentacijom Hrvatske.

Našim dragim bivšim učenicima i sad već hrvatskim reprezentativcima i ovim putem želimo puno uspjeha na Europskom prvenstvu, kao i u daljnjem natjecanju! 🙂

A naše zainteresirane učenike pozivamo da slobodno na društvenim mrežama pogledaju informacije koje ih zanimaju, dođu pogledati trening kluba, pristupiti mu i okušaju se u ovom zanimljivom sportu. I ne zaboravimo, u zdravom tijelu – zdrav duh! 🙂

 

 

Skip to content