Šumarski fakultet Sveučilišta iz Zagreba predstavio se našim maturantima

U utorak, 27. studenog 2018., Šumarski fakultet Sveučilišta iz Zagreba predstavio se našim učenicima maturantima koji ove školske godine završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje nakon čega ih čeka polaganje ispita Državne mature i upisi na fakultete, kao i našim učenicima u zanimanju stolar.

Voditelj prediplomskog studija Šumarstva gospodin Krunoslav Teslak na jednostavan i zanimljiv način predstavio je našim učenicima studijske programe koje upisuju na fakultetu, upisne kvote, koji su predmeti Državne mature potrebni za upis na studijske programe fakulteta kao i projekte na kojima fakultet sudjeluje.

Također su učenicima predstavljene i aktivnosti fakulteta na kojima studenti sudjeluju, razna natjecanja, druženja, kao i odrađivanje terenske nastave na nastavno-pokusnim šumskim objektima u Zagrebu, Lipovljanima, Zalesini, Velikoj i na Rabu.

Fakultet također organizira i besplatne pripreme iz fizike, kemije i biologije – predmeti koje je potrebno položiti na Državnoj maturi za upis na Šumarski fakultet.

Zahvaljujemo Šumarskom fakultetu na zanimljivom i kvalitetnom predstavljanju našim učenicima.

Za više informacija, svakako posjetite stranicu fakulteta – Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Skip to content