Valentinovo u našoj školi

Već nekoliko godina u Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata obilježavamo Valentinovo – Međunarodni dan zaljubljenih.

Tako smo i ove godine u četvrtak, 14. veljače, na samo Valentinovo, učenicima ponudili mnoštvo aktivnosti na radionicama koje su se odvijale pod budnim okom nastavnica i nastavnika Srednje strukovne škole Antuna Horvata, kao i kolegice iz Ekonomske škole Braća Radić.

Na ovim radionicama pridružili su nam se i učenici iz posebnih odjela Osnovne škole “Vladimir Nazor”, koji su sa svojim nastavnicama izrađivali nakit od šarenih slamčica, a u goste su nam ove godine, po prvi puta, došla djeca iz Dječjeg vrtića Luke Botića koja su svojim roditeljima izrađivala maštovite čestitke.

Na radionicama koje su se odvijale u školskoj knjižnici mogli ste se okušati u raznim aktivnostima – izradi straničnika, pečenju kolačića u obliku srca, pravljenju cvijeća od krep-papira ili nakitu od slamčica, pisanju ljubavnih poruka, izradi čestitki itd.

Tijekom radionica krijepili smo se odličnim slasticama, ali i neobičnim voćnim koktelima, koje su priredili naši učenici kuhari i pekari,.

Ukrasili smo i školski pano, izrađivali križaljke na internetu… Sve u duhu Valentinova!

Naše aktivnosti popratili su učenici fotografi čijom zaslugom možete vidjeti što smo sve radili tijekom nekoliko školskih sati.

 

 

 

 

 

Skip to content