Naša učenica Andrea Delić pobjednica Međužupanijskog natjecanja učenika frizera u Vinkovcima

Srednja strukovna škola Vinkovci 15. veljače 2019. je bila domaćin Međužupanijskog natjecanja učenika u disciplini Frizerstvo. Na natjecanju su sudjelovale učenice iz Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije, a Osječko-baranjsku županiju predstavljala je učenica 3. F razreda naše škole Andrea Delić, pod mentorstvom nastavnice Silvije Radnić. 

Učenice su morale odraditi dva zadatka: modul A – ženska frizura na dugoj, obojenoj i raspuštenoj kosi (prema zadanoj fotografiji na modelu lutke) i modul B – muško moderno šišanje i bojenje – ulična moda (prema zadanoj shemi i fotografiji na modelu lutke). Ocjenjivalo ih je stručno povjerenstvo: Tibor Vidaković iz Osijeka, Zdravko Cedli iz Đakova i Krešimir Španić iz Vinkovaca.

Nakon odrađenih vrlo zahtjevnih zadataka, prvo je mjesto osvojila naša Andrea Delić i ostvarila plasman na državnu završnicu koja će se krajem ožujka održati u Zagrebu.

Čestitamo našoj dragoj učenici i dragoj mentorici na odličnom rezultatu te im želimo puno uspjeha na državnom natjecanju!  Bravo! 🙂

Skip to content