Najbolji maturantski slogan – natječaj

 

Najbolji maturantski slogan“ tradicionalno iz godine u godinu privlači velik broj prijava maturanata koji prijavljuju svoje šaljive slogane koje nose na majicama zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja. Organizatori su kao i proteklih godina Savjet mladih Osječko-baranjske županije i Savjet mladih Grada Osijeka.

Projekt „Najbolji maturantski slogan“ samo je jedan od projekata Savjeta mladih. Ovaj projekt već se nekoliko godina uspješno provodi te se možemo pohvaliti na uspješnoj realizaciji. Projekt je zajednička ideja Županijskog savjeta mladih Osječko baranjske županije Savjeta mladih grada Osijeka, a provode ga u suradnji s portalom SiB.hr.

Projekt „Najbolji maturantski slogan“ osmišljen je kao nagradni natječaj u kojem će maturanti na području Osječko-baranjske županije prijavljivati svoje šaljive natpise na majicama koje će nositi zadnji dan škole te će za to moći biti nagrađeni.

Nagrade su podijeljene na područje Grada Osijeka, te na ostatak Osječko-baranjske županije.

Prvu nagrada za slogan na području grada Osijeka osigurao je Savjet mladih grada Osijeka te će maturanti moći osvojiti iznosit od 2.000,00kn , dok druga nagrada iznosi 500,00 kn.

Maturanti na području ostatka županije također će biti nagrađeni s tri nagrade. Nagrade je osigurao Savjet mladih Osječko-baranjske županije a nagrada za osvojeno prvo mjesto iznositi će 2.500,00kn, drugoplasirani slogan osvojit će iznos od 1.500,00kn, dok će trećeplasirani slogan osvojiti iznos od 500,00kn.

Maturanti će svoje šaljive natpise, maturantske slogane, moći prijaviti putem facebook stranice Savjeta mladih Osječko-baranjske županije.

Svi prijavljeni maturantski slogani biti će postavljeni na Facebook stranicu Savjeta mladih Osječko-baranjske županije koji će svaki dan više puta ažurirati slogane. O najboljem maturantskom sloganu odlučuju korisnici društvene mreže Facebook tako što će lajkati slogane koji im se najviše sviđaju.

Slogani koji budu imali najviše lajkova na dan 20. svibnja 2019. u 12.00 sati biti će proglašeni za najbolji maturantski slogan.

Prijave počinju 9. svibnja 2019. (četvrtak) i traju sve do zadnjeg dana natječaja, 20. svibnja 2019. dok će glasovanje započeti 13. 15 svibnja 2019.

 

Pravila natječaja:

– maturanti svoje slogane šalju u inbox Facebook stranice Županijski savjet mladih OBŽ od 9.5. do 20.5.
– prijava treba sadržavati slogan, ime i prezime kontakt osobe te broj telefona
– prijaviti se mogu maturanti s područja grada Osijeka i s područja OBŽ
– maturanti mogu poslati maksimalno tri slogana po razredu
– slogani ne smiju biti uvredljivi za bilo koga po bilo kojoj osnovi, a ukoliko isti pristignu biti će eliminirani iz natjecanja
– glasanje traje od 13. 15 svibnja do 20. svibnja u 12:00 sati
– glasovati za svoj slogan možete tako da pritisnete Facebook LIKE / SVIĐA MI SE na fotografiju unutar objavljene galerije na Facebook stranici Savjeta mladih OBŽ
– jedna osoba može glasati za neograničen broj slogana
– slogani koji prikupe najviše glasova/lajkova na području grada Osijeka osvajaju prvu i drugu nagradu za Grad Osijek
– slogani koji prikupe najviše glasova/lajkova na području ostatka OBŽ osvajaju prvu, drugu i treću nagradu za ostatak OBŽ

U slučaju da se pojavi sumnja na kršenje pravila glasanja organizatori će slogan eliminirati iz natjecanja bez dodatnih objašnjenja!

Skip to content