Obavijest o Odluci o dodjeli jednokratne potpore učenicima srednjih škola za 2019./2020. školsku godinu

Poštovani učenici i roditelji,

gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić donio je Odluku o dodjeli jednokratne potpore učenicima srednjih škola za 2019./2020. školsku godinu. Potpore su namijenjene za nabavku udžbenika, radnih bilježnica i druge potrebne školske opreme.

Da bi učenici ostvarili potporu trebaju imati  prebivalište na području Grada Đakova i potvrdu srednje škole da istu pohađaju u ovoj školskoj godini.

Naselja koja pripadaju Gradu Đakovu su: Đakovo, Đakovački Selci, Novi Perkovci, Piškorevci, Budrovci, Đurđanci, Kuševac, Ivanovci, Široko Polje.

Visina potpore je 500,00 kn, a isplatit će se u gotovini, jednokratno.

Za maloljetne učenike Zahtjev ispunjavaju roditelji/zakonski zastupnici sa svojim i učenikovim podacima, a punoljetni učenici sami popunjavaju i to samo sa svojim podacima.

Popunjeni, potpisani i od škole ovjereni Zahtjevi (odnosno posebne potvrde izdane od škole) te potpisana Izjava na Obavijesti, mogu se svaki radni dan od 9-14 sati predati u Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Đakova, soba broj 23, sve do 9. prosinca 2019. godine.

Obavijest je preuzeta sa stranice www.djakovo.hr .

Odluku, obavijest i zahtjev-obrazac možete pronaći na sljedećoj poveznici -> Odluka o dodjeli jednokratne potpore učenicima srednjih škola.

Skip to content