Naši dečki prvi na Općinskom natjecanju u futsalu

U petak, 31. siječnja 2020. godine, u Nastavno-sportskoj dvorani Đakovo održano je Općinsko natjecanje u futsalu za mladiće na kojem su naši učenici osvojili 1. mjesto i plasirali se na Županijsko natjecanje koje će se održati 05. veljače 2020. godine u Valpovu.

Boje naše škole, pod mentorskom palicom profesora Branimira Popovića, branili su Luka Lilić (4.RT), Davor Čmelješević (4.TM), Marko Dragić (4.TM), Luka Drenjančević (4.TM), Stipo Markić (4.PT1), Mislav Vidaković (3.RT), Dani Smolka (3.TM), Domagoj Kopecki (3.TM), Dominik Mor (2.AT), Luka Rozić (1.RT) i Marko Đelagić (1.RT).

Prvu utakmicu naši dečki pobijedili su Ekonomsku školu rezultatom 3:2.

Gimnazija pobjeđuje Ekonomsku školu rezultatom 4:3, tako da je utakmica Gimnazije i naše škole odlučivala o pobjedniku.

Na poluvremenu je na semaforu stajao rezultat 4:1 za Gimnaziju, nakon čega naši dečki ubacuju u višu brzinu i kreću na sve ili ništa, što im se isplatilo i dostižu rezultat te utakmica završava rezultatom 4:4.

Nakon završetka regularnog dijela utakmice,  pristupilo se izvođenju penala, gdje su naši dečki zadržali prisebnost i zabili sve penale, a u jednog od glavnih junaka utakmice promiče se naš vratar Luka Lilić obranivši dva penala.

Glavni junak je cijela naša futsal momčad koja je pokazala karakter, karakter pobjednika, momčad koja se ne predaje i koja se bori do zadnje sekunde. 

Čestitamo našim dragim učenicima i dragom mentoru na osvojenom 1. mjestu te im želimo puno uspjeha na Županijskom natjecanju! Sretno! 🙂

Skip to content