Centar za informiranje i savjetovanje iz Osijeka održao predavanja za naše učenike maturante

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) iz Osijeka u srijedu, 26. veljače 2020. godine, održao je predavanje za naše učenike maturante u četverogodišnjem i trogodišnjem trajanju.

Predstavnik CISOK-a, gospodin Danijel Mišura, našim je učenicima predstavio područje rada CISOK-a, savjetovao je učenike četverogodišnjih zanimanja o mogućnostima studiranja, učenike trogodišnjih zanimanja o mogućnostima zaposlenja, kao i o mogućnostima cjeloživotnog obrazovanja.

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Osijek je središnje mjesto namijenjeno cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju i razvoju karijere s ciljem povećanja konkurentnosti radne snage na lokalnom tržištu rada.

Svrha CISOK-a povećati je dostupnost i kvalitetu usluge cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja te poticati uključivanje svih osoba zainteresiranih za unapređenje vještina za razvoj karijere. Djelatnici CISOK-a su stručnjaci društveno-humanističkog profila, posebno educirani za savjetovanje o karijeri. Sve dostupne usluge su besplatne.

CISOK Osijek svojim klijentima nudi raznovrsne usluge, poput:

  • samostalnog pretraživanja informacija o karijeri
  • sudjelovanja na organiziranim predavanjima, treninzima i radionicama
  • individualnog profesionalnog savjetovanja

CISOK je otvoren svakoga radnoga dana od 8 do 18 sati na adresi:

Trg Ante Starčevića 3, Osijek
Tel: 031/201-149
E-mail: cisok-osijek@hzz.hr

Više o svemu možemo pronaći na njihovoj internet stranici CISOK Osijek.

Skip to content