U našoj školi održano Međužupanijsko natjecanje u disciplini Pekarstvo

U četvrtak, 05. ožujka 2020. godine, naša škola bila je organizator i domaćin izlučnog Međužupanijskog natjecanja učenika srednjih škola u disciplini Pekarstvo.

Na natjecanju je sudjelovalo 9 škola: Srednja strukovna škola Varaždin, Prehrambeno-tehnološka škola Zagreb, Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, Srednja škola Prelog, Obrtnička škola Osijek, Srednja škola Petrinja, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar, Poljoprivredno prehrambena škola Požega i naša škola.

U zaista lijepom ozračju i opuštenoj atmosferi, svi natjecatelji su bili odlični i o rezultatima su odlučivale nijanse.

Našu školu predstavljao je učenik 3. M/P/FOT razreda Marko Ivančević uz mentorsku palicu nastavnice Marije Batori.

Marko je osvojio izvrsno 4. mjesto i time osigurao plasman na Državno natjecanje koje će se održati u Zagrebu od 12. do 14. svibnja 2020. godine, dok će se europska završnicu Wordlskillsa  održati u Grazu u rujnu 2020. godine.

Čestitamo našem dragom Marku i našoj dragoj mentorici Mariji na ovom rezultatu te im želimo puno uspjeha na Državnom natjecanju! 🙂

Čestitamo i zahvaljujemo svim učenicima i njihovim mentorima na sudjelovanju i rezultatima te im želimo puno uspjeha u daljnjim natjecanjima. Bilo nam je čast biti Vam domaćin!

U prilogu se nalaze konačni rezultati natjecanja.

Ljestvica poretka – konačna

Najava Worldskillsa Croatia 2020. -> Video

Promotivni video discipline Pekarstvo na državnom natjecanju -> Video

 

Skip to content