Porukama učenicama i učenicima završnih razreda na zadnji dan nastavne godine

Drage i poštovane maturantice i dragi i poštovani maturanti,

danas je u normalnim okolnostima trebao biti vaš posljednji nastavni dan u našoj Školi. Poseban dan za sve as i za sve nas, zajednička svečanost kojom obilježavamo važnu prekretnicu u vašim životima. Dan je to najave rastanaka, ali i novih početaka, svega onoga lijepoga što vas očekuje u vašim mladim životima.

Za ovaj dan smo pripremali posebne programe ispraćaja, koji zbog ove situacije, u kojoj smo se našli zbog korona virusa, neće moći biti organizirane.

Ono što morate znati: ostat ćete zauvijek dio naše Škole, naši učenici i učenice, trajno međusobno povezani. Kao što smo mi mijenjali vaše živote i vi ste mijenjali naše, kao što smo mi učili vas i vi ste učili nas, davali nam svoju mladenačku energiju, a kroz vaše živote i sami smo ponovno proživljavali ljepotu, ali i teškoće odrastanje i školovanja.

Današnjim danom još uvijek nisu okončane sve vaše aktivnosti u Školi: pred vama i pred nama su završni ispiti i Državna matura. Radujemo se onome što nas očekuje i vjerujemo da ćete postići dobre rezultate i nastaviti u život putom koji ste odabrali, bilo to na fakultetima bilo to u svijetu rada. Iskreno se nadamo da ste u našoj školi dobili dobre stručne i ljudske temelje i da nas nikada nećete zaboraviti, onako kako ćemo se mi uvijek sjećati vas – naših dragih učenika i učenica!

Ravnatelj

Mirko Ćurić, prof.

Skip to content