ŠKOLA DOBILA PRVAKA HRVATSKE, TREĆE, ŠESTO I SEDMO MJESTO, TE PRIZNANJE ZA USPJEŠNU ORGANIZACIJU

Nakon dva uspješna dana je u Zagrebu je, na Velesajmu, 13. Svibnja 2021. završeno Državno natjecanje učenika srednjih strukovnih škola WorldSkills 2021. Ovo je natjecanje bilo  iznimno uspješno za našu Školu, koja se osim kroz učenička natjecanja predstavila kao domaćin discipline Pekarstvo.

Organizacijski odbor u sustavu. Mirko Ćurić, Ante Bubreg, Vjeko Bunjevac, Nevenka Kokalović i Sanja Hajduković odradio je sve predviđene aktivnosti na WorldSkillsu, tako da smo dobili sve pohvale ASOO-a I MZO-a, te poziv da i iduće godine budemo domaćini natjecanja. Logističku potporu dali su Darko Kelić i
Krunoslav Biberović.

Najbolji rezultat na natjecanju iz redova učenika škole koji su izborili nastup na završnici  postigao  je Matej Brkić koji je u disciplini Agro osvojio prvo mjesto i titulu državnog prvaka. Mentorica mu je bila Jadranka Mergeduš.

Izvrsno treće mjesto osvojio je u disciplini Pekarstvo Emanuell Kramarić, s mentoricom Marijom Batori.

Zapaženo šesto mjesto ostvario je soboslikar Nikola Štefančić pod mentorstvom Patricije Drenjančević, kao i Domagoj Liović pod mentorstvom Drage Marića koji je sedmi u Hrvatskoj u disciplini Strojarske konstrukcije.

Učenici i mentori su primili zaslužena priznanja, kao i Škola za uspješnu organizaciju natjecanja te opremu i sirovine koji će se koristiti u redovnoj nastavi ali i na nekim novim natjecanjima. Čestitamo svim učenicima, mentoricama i mentoru. Bili su odlični. Učenici su se osim rezultatima, pokazali kao odlični, pristojni mladi ljudi.

U Državnim prosudbenim povjerenstvima Školu su predstavljale Zvjezdana Bogdan i Marija Katilović,  te Zdravka Bulović, majstorica frizerka, članica Školskog odbora Škole. Značajnu ulogu u pripremi natjecanja odigrala  je i kolegica Maja Breulj, koja zbog “više sile” nije mogla sudjelovati.

U nastavku možete pogledati galeriju slika, snimljenih tijekom natjecanja.

Skip to content