Priznanje Suncokret ruralnog turizma za projekt naše školske zadruge – Slavonski mak

Svečanost 8. dodjele nacionalnih nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ održana je u srijedu, 30. lipnja 2021. godine u Multimedijalnom centru Vršilnica (Novi dvori Jelačićevi, Aleja Đure Jelačića 1, Zaprešić) s početkom u 19:00 sati. Nagrade su dodijeljene u sedam kategorija: Turistička seljačka gospodarstva, Tradicijska (ruralna) domaćinstva, Tradicijska (ruralna) gastronomija, Vinski turizam, Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, Ruralno turistički projekti, Projekti/nositelji zaštićenih marketinških oznaka.

U kategoriji Ruralno turističkih projekata priznanje je dobila naša Učenička zadruga Strosmayer za projekt Slavonski mak. Priznanje su primili voditeljica Učeničke zadruge Zvjezdana Bogdan i ravnatelj škole Mirko Ćurić.

Jedina smo škola u Republici Hrvatskoj koja je primila ovo priznanje.

Osim Škole, nagradu je dobio i kovački obrt Franje Vinkovića iz Đakova, čija je obitelj vezana za našu školu, a djeca su bili naši učenici.

Čestitamo našoj Učeničkoj zadruzi, svim učenicima i djelatnicima uključenima u projekt, na ovoj lijepoj nagradi i priznanju!

 

Skip to content