Dani kruha –DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE 2021.

Dani kruha –DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE 2021.

Tijekom listopada u školama i učeničkim domovima u Hrvatskoj obilježavaju se Dani kruha-Dani zahvalnosti za plodove zemlje kada uz molitvu i blagoslov zahvaljujemo Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine kao narod i kao pojedinci bili podareni.

Obilježavanje Dana kruha u našoj Školi ove godine bilo je malo drugačije u odnosu na prethodne godine kada su učenici prehrambene i ugostiteljske struke pripremali kruhove, peciva i kolače u svojim praktikumima i sve to izlagali na izložbenom stolu u školskom holu gdje su ih nastavnici i učenici kušali, epidemiološke mjere nam to sada ne dozvoljavaju.

Ove godine pozvani su i nastavnici općih predmeta da se priključe obilježavanju Dana kruha u sklopu svojih predmeta. Što su učenici radili na satima s nastavnicima pojedinih predmeta možete pročitati/pogledati na zasebnim stranicama, pod izbornikom “Školski projekti-Dani kruha”.

Doprinos projektu obilježavanja Dana kruha-dana zahvalnosti za plodove zemlje dao je i kolega Ljubomir Tomić kroz informatičko/računalnu podršku:  obrada (prilagodba) fotografija, kreiranje “slidera”, te objava na školskoj web stranici .

Zahvaljujem se svim učenicima i nastavnicima koji su se priključili ovom projektu.

Voditeljica projekta: Maja Breulj, dipl. ing.

 

Skip to content