Sudjelovali smo na Uskrsnom gastro festu

Tradicionalni Uskrsni gastro fest koji se država od 2010. godine u Đakovu, ove godine održan je 9. travnja na đakovačkom korzu uz 29 izlagača , a pod pokroviteljstvom Grada Đakova i Turističke zajednice grada Đakova.

Ovo je bila prilika da još jednom predstavimo našu školu kao školu partnera VirtuOS – uspostava RCK u sektoru turizma i ugostiteljstva čiji je nositelj Ugostiteljsko-turistička škola Osijek.

Predstavili smo i promovirali dva nova zanimanja u naše škole: Slastičar i Poljoprivredni gospodarstvenik.

Učenici su zajedno s nastavnicama pripremili različite slastice koje su se nudile posjetiteljima za degustaciju, a ujedno i promovirali nova zanimanja i upise u 2022./2023. školsku godinu. Štand je bio odlično posječen i mamio je izgledom zanimljivih i ukusnih slastica, dok su u sklopu učeničke zadruge Strossmayer promovirani različiti poljoprivredni proizvodi.

Vješte ruke naših učenika oblikovale su zaista ukusne slatke zalogaje.

Podijeljeno je mnoštvo promotivnih letaka, a jingle Budi VirtuOs pozivao je buduće slastičare na upis u to zanimanje. Posjetitelja i gužve kao i uvijek na našem štandu nije nedostajalo. A koliko je sve na štandu bilo zanimljivo govori i činjenica da su ga mnogi i fotografirali.

Ravnatelj je uvijek velika podrška u svakom događanju važnom za školu pogotovo za ovako važne projekte kao što je Regionalni centar kompetentnosti.

Skip to content