Održana osma radionica o osiguranju kvalitete – RCK Osijek VirtuOs

U dva dana, u  četvrtak, 26. svibnja 2022. godine u Hotelu Osijek, a u petak, 27. svibnja 2022. u  Trnavi na imanju Srednje strukovne škole Antuna Horvata Đakovo nastavilo  se s organiziranjem radionica o samovrednovanju, a ovo je bila osma po redu.

Na ovoj radionici sudjelovali su koordinatori i predstavnici Ugostiteljsko turističke škole Osijek, Strukovne škole Virovitica, Srednje strukovne škole Antuna Horvata Đakovo, Srednje strukovne škole Vinkovci i Predstavnici izvođača – Algebre.

Ciljevi radionice:

  • Diskutirati komentare na Standarde i kriterije kvalitete i finalizirati dokument
  • Diskutirati učeničko vrednovanje nastavnog procesa i izraditi plan rada
  • Izraditi upitnike za različite skupine dionika: učenici, nastavnici, ostali zaposleni, roditelji, poslodavci, polaznici obrazovanja odraslih

U četvrtak 26. svibnja na dnevnom redu je bio pregled dosadašnjeg rada, finalizacija standarda I kriterija (diskusija o komentarima)

Diskusija o učeničkom vrednovanju nastavnog procesa – izrada plana.

Izrada upitnika (učenici, nastavnici, poslodavci).

Predstavljanje strukture upitnika – podjela u  3 grupe, izrada upitnika kroz grupni rad. Izvješća grupa, finaliziranje upitnika.

U petak su točke dnevnog reda bile: Izrada upitnika (roditelji, ostali zaposleni, polaznici obrazovanja odraslih) – predstavljanje strukture upitnika, podjela u  3 grupe, izrada upitnika kroz grupni rad

Izvješća grupa, finaliziranje upitnika.

Zaključci – Dogovor o idućim koracima. Plan anketiranja.

Radionicu u Trnavi posjetio je i ravnatelj SSŠ A. Horvata, prof. Mirko Ćurić, poželio dobrodošlicu prisutnima i izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom sa svim dionicima u Regionalnom centru kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka.

Na kraju je dogovoreno održavanje sljedeće radionice, a termin održavanja bit će naknadno određen i ovisit će o obvezama sudionika i bit će usklađen tako da svi mogu biti prisutni.

Skip to content