Sudjelovali smo na Dobro je činiti dobro

Povodom Dana grada Đakova i Dana državnosti RH akcija Dobro je činiti dobro  održana je 30. svibnja 2022.g. na Strossmayerovom trgu. Sudjelovale su različite udruge, ustanove, građanske inicijative, obrtnici i svi koji su imali potrebu donirati u humanitarne svrhe. Naša škola neizostavni je dio ove tradicionalne dugogodišnje i vrijedne humanitarne akcije, pa smo i ove godine u velikom broju sudjelovali u akciji. Naši učenici poljoprivredne struke prodavali su presadnice i cvijeće po svima prihvatljivim cijenama , a kuhari su pekli naše poznate palačinke od ekološkog  pirovog brašna  s pekmezom od aronije i jabuke.

Ovo je opet bila zgodna prigoda za promociju zanimanja i upisa u našu školu SSŠ Antuna Horvata Đakovo i promociju Regionalnog centra kompetentnosti  VirtuOS – uspostava RCK u sektoru turizma i ugostiteljstva i mogućnosti koja se nude budućim srednjoškolcima za upise zajedno s našim partnerima iz više gradova i škola diljem osječko-baranjske županije i škola iz susjednih županija partnera u projektu.

Kao i uvijek ponudili smo posjetiteljima naše proizvode koje su prodavali učenici, a nakon završene akcije uplatili smo zarađena sredstva u humanitarne svrhe, za naše sugrađane u potrebi. Gužva na našem štandu sve govori, jer kao škola smo već odavno prepoznati da radimo dobro kvalitetno i uvijek spremno sudjelujemo u svim događanjima kako u gradu tako i široj okolici.

 

 

 

Skip to content