Predstavili smo se na 4. sajmu Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava

 

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, u suradnji sa Studentskim zborom FAZOS i ALUMNI Udrugom bivših studenata i prijatelja Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku, organizirala je  „4. sajam Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava“ .

Učenici poljoprivredne i prehrambene struke su s dva izložbena prostora predstavili proizvode naše škole. Petra i Rebeka (3. AT) su upoznale posjetitelje s proizvodima od bundeve i pira (sjemenkama, uljem, brašnom), pralinama, paprenjacima, likerom i eliksirom od aronije,  poklon paketom Eko- etno aronija, školskim vinom i presadnicama cvijeća i začinskog bilja.

Lorena i Domagoj (3. K) su u radionici pokazali kako se izrađuju voćne kuglice promovirane u projektu „Hrana nije otpad, i ja mogu utjecati“.  Na taj način smo obilježili i Međunarodni dan kuhara uz suradnja naše škole s partnerima iz Regionalnog centra kompetentnosti VirtuOs.

Kao i svake godine štand su posjetili naši bivši učenici – sada ponosni studenti FAZOS-a koji su, za svoje mlađe kolege, organizirali obilazak fakulteta.

 

 

 

Skip to content