Profesorica Andreea Ionescu iz Rumunjske dio svog Job Shadowing programa realizirala i u Srednjoj strukovnoj školi A. Horvata

27. listopada 2022. u Srednjoj strukovnoj školi A. Horvata boravila je prof. Andreea Ionescu iz Rumunjske i nazočila nastavi engleskog jezika u 3.TM i 1.TM razredu kod prof. Tamare Jakšić. Razlog njezinog dolaska je stručno usavršavanje na međunarodnoj razini, a ostvaruje se u praćenju nastave svojih kolega sustručnjaka.

Cilj ove aktivnosti je praćenje i upoznavanje s hrvatskim sustavom obrazovanja, implementacija modernih metoda i strategija poučavanja, korištenje tehničkih pomagala i IT web alata u nastavi stranog jezika, individualizirani pristup učenicima smanjenih mogućnosti, ali i nadarenim učenicima, razvijanje socijalnih vještina i osnovnih kompetencija učenika, te formativnom praćenju i evaluaciji učeničkog znanja.

Ova aktivnost dio je projekta Erasmu+ Acreditation, „Start up New Generation“, 2021-1-RO01_SCH-000007020 škole Scoala Gimnazialanr.1 Vladesti iz Rumunjske.

Suradnja je ostvarena posredovanjem EuroCompetent – obrta za usluge u obrazovanju, kulturi I intelektualne usluge vlasnice Snježane Marić, prof.izvrstan savjetnik.

Tekst i fotografije: Tamara Jakšić, prof.

Skip to content