Dvodnevni trening – Barology Studio, Zagreb

RCK VirtuOs zajedno s Algebrom organizirao je 24. i 25. veljače trening u Barology Studiju Zagreb s temama: Manageri barova i organizacijskih jedinica i Vještine potrebne u radu modernog bara i kako se prilagođavati trendovima. Teme nisu nužno bile vezane samo za rad i poslovanje bara nego se naučeno može primijeniti kroz mnoge druge vidove poslovanja i managmenta u bilo kojem poslu koji pojedinac obavlja, pa tako i nastavnik u školi koji je na neki način manager u razredu i o čijoj sposobnosti, znanju, radnom entuzijazmu, organiziranosti, motivaciji, usmjerenosti na posao koji obavlja, ovisi funkcioniranje i u konačnici uspjeh nekog razreda. Zato su i polaznici  bili vrlo različitih zanimanja i razloga zašto su došli na ovaj zanimljivi trening, a ovdje su se našli i predstavnici naše škole s dva nastavnika struke.

Trening je vodio  jedan od najpoznatijih hrvatskih barmena, Saša Lovrenščak, inače osnivač Barology Studija koji se nalazi na Zagrebačko velesajmu. On se inače bavi edukacijom, radom s mladima, s učenicima, radionicama za sve željne znanja ovakvog tipa, radom s djecom s teškoćama, a naglasio je da je Barology Cocktail Studio „ koncepcija i pristup rada koji se temelji na radnom iskustvu, novim pristupima, konceptu otvorenosti i iskrenosti te životnim vrijednostima koje danas objedinjuju jednu cjelinu“.

Ovo je bio vrlo uspješan, koristan i zanimljiv trening, proširili smo svoja znanja i vještine koje ćemo svakako moći primijeniti u nastavi, a kako to uvijek biva sklopila su se neka nova prijateljstva i dogovorile nove konkretne suradnje koje će se definitivno uskoro realizirati.

Skip to content