Uspješno smo održali Festival strukovnih vještina

U srijedu, 3. svibnja na Strossmayerovom trgu organizirali smo Festival strukovnih vještina, događaj u kojemu smo promovirali sva zanimanja u našoj školi i potencijalnim budućim učenicima i njihovim roditeljima predstavili i približili sve ono  što možemo ponuditi na upisima u novoj školskoj godini.

U tome su nam kao partneri pomogli naši prijatelji iz RCK VirtuOs da u dosad neviđenom ambijentu naši učenici predstave sve ono što su naučili tijekom školovanja u našoj školi.

Bili su tu predstavnici učenika iz trogodišnjih zanimanja: Kuhar, Slastičar, Pekar, Mesar, Frizer, Cvjećar, Mehaničar poljoprivredne mehanizacije, Automehaničar, Elektroinstalater, Fotograf, Keramičar-oblagač, CNC operater, Soboslikar ličilac dekorater. 

Također svoje vještine pokazali su i učenici četverogodišnjih zanimanja: Tehničar za računalstvo, Strojarski računalni tehničar, Tehničar za mehatroniku i Agroturistički tehničar. 

U svrhu promocije strukovnih  zanimanja, a u jedno i kao nesvakidašnju atrakciju u goste smo pozvali gosp. Miru Kljajića  poznatog miksologa (barmena) koji je sve posjetitelje obradovao svojim jedinstvenim craft koktelima (bezalkoholnim) koje pravi u neobičnom koktel vozilu, naravno uz sudjelovanje naših učenika.

Za opuštenu atmosferu pobrinuli su se kao i uvijek školski tamburaši.

Zahvaljujemo svim učenicima i nastavnicima na sudjelovanju na ovom za školu vrlo važnom događanju.

Još malo fotografija.

Skip to content