Našu školu posjetili influenceri iz Velike Britanije

U petak 19. svibnja u suradnji s Turističkom zajednicom grada Đakova bili smo domaćini studijskom putovanju influencera iz Velike Britanije u organizaciji Croatia Full of life, Visit Slavonija Baranja i TZG Đakova. U našoj školi boravili su: Ticija Hax, Rosie Louise Shennan i Carrie Santana da Silva. Povod za posjetu našoj školi bio je način rada i upoznavanje s postignućima škole. U sklopu posjete mi smo im demonstrirali izradu naših poznatih pralina „Sofijina srca“. Gošće su imale priliku upoznati se s pričom o Jakobu i Sofiji Heibel, doznati više o njima i saznati zašto smo ih uzeli u naše proizvode i kako je cijela ova priča napravljena u svrhu promidžbe naše škole, grada i županije.

Objasnili smo im i da su praline napravljene ne samo u turističke svrhe, nego i zato da škola ima svoj jedinstveni proizvod koji je prepoznatljiv i koji kad se spomene naša škola drugi prepoznaju kao nešto što rade učenici SSŠ Antuna Horvata Đakovo.

Učenici su im pokazali „uživo“ kako se izrađuju naše praline i kako to uopće nije tako jednostavan posao, a iziskuje znanje, puno vještine i utrošenog vremena.

Na kraju druženja kušali su gotove praline, pohvalile učenike i njihov rad, a i ukusan gotov proizvod u kojemu su uživale.

Skip to content