Međunarodni dan srednjoškolaca 2023. godine

U petak, 17. studenog 2023. godine, u našoj je Školi po prvi puta obilježen Međunarodni dan srednjoškolaca. Taj se dan, tijekom velikoga odmora, za sve učenike i nastavnike organizirao prigodan program u holu škole. U holu su bila postavljena tri štanda na kojima se predstavilo naše Vijeće učenika i Učenička zadruga s raznim proizvodima. Također, naš je tamburaški sastav odsvirao nekoliko pjesama uz koje su se učenici družili i degustirali školske proizvode. Predsjednik Vijeća učenika Jan Juroš (3.TR) pozdravio je sve prisutne i čestitao srednjoškolcima njihov dan. U sjajnoj atmosferi učenici i nastavnici zaplesali su i kolo. Sve ovo zabilježili su naši vrijedni fotografi i novinarska skupina.

Tijekom trećeg nastavnog sata, učenici 1. TM razreda zamijenili su uloge s nastavnicom Tamarom Jakšić te održali jedan nastavni sat Engleskoga jezika. Satu su prisustvovali i drugi nastavnici te su se uživjeli u ulogu učenika, dok su se „učenici nastavnici“ trudili održati radnu atmosferu.

Cijeli se dan u sportskoj dvorani održavao međurazredni turnir u odbojci u kojemu su sudjelovali i učenici i učenice. Ostali su učenici u publici podržavali svoj razred.

Za kraj, svi su učenici taj dan bili oslobođeni usmenog ispitivanja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tekst: Petra Šola

 

Skip to content