Sudjelovali smo na 19. Sajmu lova, ribolova i turizma – SALORI

U petak, 12. travnja 2024. godine, naša škola, zajedno s partnerskom Ugostiteljsko-turističkom školom Osijek, sudjelovala je na 19. Sajmu lova, ribolova i turizma u promotivnim aktivnostima naše škole i UTŠ Osijek. Organizatori sajma su Gospodarski centar Osječko-baranjske županije d.o.o. i Osječko-baranjska županija, a suorganizatori Hrvatski lovački savez, Lovački savez Osječko-baranjske županije i Hrvatski športsko-ribolovni savez.

Budući da je SALORI dobro posjećen i jedan od najzanimljivijih sajmova u našoj županiji, a ujedno je i sajam turizma, pozitivno utječe na turističke brojke u cijeloj županiji, a samim tim i na potrebe za većim brojem ugostiteljskih djelatnika.

 Uz prigodnu degustaciju školskih proizvoda šest učenica 2. K/S razreda te dvije učenice partnerske škole promovirale su posjetiteljima mogućnosti u obrazovanju i zanimanja koja se nude učenicima pri upisu u srednju školu. Također su dijelile promotivne materijale u obliku letaka i različitih drugih reklamnih proizvoda. Naš štand je bio vrlo zanimljiv posjetiteljima te su se brojni gosti na njemu zadržali i kušali naše prepoznatljive proizvode; praline, peciva i vina.

 

Skip to content